Oyster Harbors Club

Stats
40K

SF

2

Stories

The new clubhouse replaces a former under-utilized clubhouse and has helped transform the culture of Oyster Harbors and revitalize its growing and changing membership.

Designed as a contemporary interpretation of a New England residential architecture, the clubhouse creates a dramatic first impression. An iconic gazebo and expansive blue stone porch wraps the front of the building to define the main entrance. A private dedicated member entrance and drop-off provides immediate access to the grille room and lounge for events.

The lobby, graced with an overlook from above and a grand staircase, leads into the formal dining and function room. All the dining spaces were designed to minimize the transition between indoors and outdoors and to maximize the views to the landscaped lawn and Cotuit Bay. Large glass doors open these spaces to the a terrace that flanks the rear of the clubhouse and overlooks the water. The bay-shaped “green room” projects out into the landscape and with its glass doors and clerestory windows to provide members with the sense of sitting outdoors.

Want to work with us? Get in touch.