Retail & Dining

The project is the renovation of a series of spaces to create a welcoming, elegant and comfortable place for club members and guests to relax and socialize. The design work included programming, space planning, architecture and interior design, and FF&E services for all public spaces on the main floor of the club including the grille room, bistro, living room, function room, family room, and board room, as well as interior renovation of the pro shop, administration suite and staff areas at the course level. Classically rich with a strong layering of materials and accented with rich chocolate and walnut tones, the design creates a light, bright, airy feel. Read More

CBT recently completed Watermark East, a new residential tower in Cambridge’s rapidly growing Kendall Square. Read More

A central component to CBT’s award-winning NorthPoint development, Twenty | 20 is a 400,000-square-foot mixed-use development that offers 355 residential units as lofts, studios, and one-, two-, and three-bedroom options, with 8,600 square feet of retail at the ground level. The fourth floor features amenity space with outdoor terraces, sweeping views, frontage along the NorthPoint Common Park, a club/media room, library, café, fitness center/yoga terrace, indoor basketball halfcourt, and outdoor courtyard lounge. Read More

To solve efficiency and capacity issues, CBT’s design located all servery stations in the new addition and expanded seating in Jacobs Dining Hall to create unencumbered access through the renovated space. The design also allowed for the new kitchen and servery to be built without impacting operations during construction. Additional storage is provided in spaces vacated by the existing kitchen. Read More

This high-rise luxury residential building is a highlight to an up-and-coming area in Taiwan. Read More

Tremendous growth over many years led Tedesco Country Club to initiate a planning study and design for a new clubhouse to satisfy the requirements of their expanding membership. Read More

The project is part of the 20-year Prudential Center Redevelopment and is a key element in the success of this well established residential mixed use neighborhood. At the main street corner, a cylindrical glass rotunda announces the market’s entry. By marking the intersection of the South End and Back Bay street grids, this dramatic vertical element adds flair to a once undistinguished stretch of Huntington Avenue. Read More

San Juan has achieved a profound repositioning of its historic industrial port through an integrated plan. The master plan and design that incorporated the best features and insights of past initiatives, while taking advantage of new and emerging opportunities resolve long-standing issues and achieve the vision. Read More

The design creates a new club that reflects the Renaissance's identity and embraces golf’s classic traditions. The two-and-a-half-story clubhouse is built into a hillside and is reflective of 19th-century, New England-style architecture with red cedar shingles and broad rooflines. The building’s massing is diminished by nestling it into the hillside and is further softened by its sweeping roof-lines and porticos. Read More

This ambitious development replaces a former naval base on the Isla Grande peninsula of Puerto Rico, across the canal from Old San Juan. The master plan and urban design transforms an existing master plan into a workable development scheme for the 113-acre site. To meet the goals of creating a convention/business destination and defining a new urban domain within the context of the city’s history, the original plan was divided into a system of smaller blocks scaled to blend with the character and climate of San Juan. Read More

The design provided a unique guest experience at the PGA National Resort & Spa. As the branding for the hotel was developed, the goal was to express the updated and contemporary image for the guest rooms. The newly renovated rooms convey the new look and feel as well as the comfort and quality for which the hotel is known. Read More

The new clubhouse replaces a former under-utilized clubhouse and has helped transform the culture of Oyster Harbors and revitalize its growing and changing membership. Read More

The new overall master plan that CBT is currently undertaking in concert with Foster+Partners out of London, is about rediscovering the roots of the museum. Restoring the clarity and symmetry of architect Marion Sims Wyeth’s plan, the new master plan calls for the relocation of the main entrance to be on South Dixie Highway to the west, allowing visitors to once again see through the entire building, capturing views of the Intracoastal Waterway beyond the Norton via a new, transparent grand hall and refurbished glass and iron courtyard doors. Read More

View more