Interior Design

Esteves Hall is one of three main residences and executive education centers at the Harvard Business School where participants live, learn, and collaborate with each other to further their professional experience. Constructed in 1970 and last renovated in 1986, Esteves Hall’s newest renovations have elevated the spaces within to be on par with other modern facilities on the HBS campus. Read More

CBT provided unique interior design for the bar, lounge, and lobby, in addition to 100 guestrooms at this boutique hotel. CBT’s design for the Hotel Amarano is inspired by the ideal location in the vibrant heart of the entertainment capital of the world — just around the corner from Warner Bros. Studios, a mile from Universal Studios, and only minutes away from NBC Studios. Many influences for the design were generated from the various media centers and studios around design-inspired film citations, and luxury dispersed within each room. Read More

CBT designed a complex eleven-phase renovation for Bright Horizons’ 70,000-square-foot corporate campus in Watertown, Massachusetts to create a more efficient and collegial workspace that reflects the company’s culture and forward-looking office planning concepts. The renovations will also provide space for future expansion as the company continues to succeed and grow.  Read More

Le Meridien-MIT Cambridge was looking to refresh the public areas of their existing property in the bustling MIT neighborhood. The design team transformed the guest experience into a connected and vibrant destination by reinventing the ground floor to feature an enlivened bar and lounge reflective of the hotel’s midcentury-modern brand and the innovative spirit of the Cambridge/MIT neighborhood. The design brings local recreation and cultural influences alive as a gathering place to delight in discovery and new perspectives.  Read More

Ten years ago, CBT's design team completed the Boston headquarters for Analysis Group on two floors comprising 50,000 square feet of 111 Huntington Avenue in the heart of Boston. As the company has grown and evolved, the Boston team uncovered the need to adapt its office space. The phased design and construction effort has resulted in more than 125,000 additional square feet over four more floors of the building. The client’s objective was to retain the strong analytical and social culture that defines their brand, while reinforcing the strong support Analysis Group offers its employees through the built space.  Read More

The D'Amore McKim School of Business at Northeastern University offers valuable and unique opportunities for applied learning throughout the world. An internationally recognized leader in experiential learning, entrepreneurship, and translational research, the DMSB sought to create an integrated, electrifying space for the expanding business program. Read More

The noteworthy design of 121 Seaport has been carefully choreographed to promote sustainable design within the Seaport, enhance neighborhood vibrancy, and innovation within the building. This 17-story 450,000-square-foot Class-A office building is optimally located at the corner of Seaport Boulevard and East Service Road.   Read More

As part of a holistic master plan to increase the value of a 600,000-square-foot suburban campus, CBT repositioned an existing ground floor of 25 Corporate Drive in Burlington, Massachusetts, as well as a new "town green." Read More

The headquarters for this 30-year-old construction company is in a classic brick and beam warehouse, a space that had not been updated in some time and did not reflect the working processes of its staff. With concern that the old space would be difficult to reimagine, CBT was brought on board early to help orchestrate honest dialogues regarding space use, working styles, and brand identity. Read More

When intellectual property law specialists Wolf Greenfield & Sacks moved and expanded their offices to take up four floors in Boston’s Federal Reserve Building, they chose CBT to articulate, through interior design, the company’s philosophy of creative thinking and understanding of invention. It was of primary importance to the client that the design break away from the traditional heavy and dark law office look and project instead a sense of innovation, modernity, and flexibility. These objectives were all achieved through ample use of glass, open spaces, curving corridors, exotic materials like zebra wood for panels, and a surprising punctuation of space with points of bold color. Read More

The project is the renovation of a series of spaces to create a welcoming, elegant and comfortable place for club members and guests to relax and socialize. The design work included programming, space planning, architecture and interior design, and FF&E services for all public spaces on the main floor of the club including the grille room, bistro, living room, function room, family room, and board room, as well as interior renovation of the pro shop, administration suite and staff areas at the course level. Classically rich with a strong layering of materials and accented with rich chocolate and walnut tones, the design creates a light, bright, airy feel. Read More

CBT is working in close collaboration with WeWork on the 100,000-square-foot for their South Station location in Boston's Financial District. With the fundamental focus on new workstyles for an emerging generation of professionals and a social connecttion of indepdent workers, their new space offers a wide variety of collaboration, team meeting and choice of work space while also allowing for focused individual work space. Read More

View more