New Balance Office

Stats
11K

SF

Latest

Corporate Refresh

Amenities

Unique Feature Wall

The design unifies and refreshes the public and amenity spaces in a multi-tenant office building using complementary materials and lighting in a new ground floor lobby, updated cafeteria, and new community meeting spaces for the New Balance headquarters offices.

At the ground level, a mixture of dark brown woods and clean white accent textiles create a modern, inviting entryway for employees and visitors. Along with these warm tones, back-lit LED wall strips provide a burst of bold color to an otherwise modern but reserved interior palette.

The cafeteria, located on the second floor, is a flexible space that provides an opportunity for employees to grab a lunch on the go or gather with co-workers for a sit down meal. The cafeteria color palette shares the warm browns and white textiles with the lobby, creating visual an experiential continuity across multiple distinct areas to form a cohesive identity and spaces that are more functional.

Want to work with us? Get in touch.