Concord, MA

The goals for the residential projects included increasing the percentage of boarders, the number of faculty residences and single rooms in the existing residence halls, and number of beds in a new residential building. Read More

CBT determined the existing Arts building required an addition, as well as the utilization of the existing structure to fulfill the goals of the school. The site of the existing building was surrounded on three sides with wetland and riverfront restrictions, so expansion was limited to a very small portion of the site. The planning and design challenges were clear. Read More

CBT provided planning studies and design for the expansion of the residential program at the Middlesex School, including the new Landry House, a contextually-sensitive addition to campus. Read More

View more