Newton, MA

Prototypical “modern” changes were made in a 1960s addition. The entire interior was removed and a second addition was designed with a hinge point that melds into the existing carriage house. CBT’s addition serves to unify the previous 1960s addition with the carriage house. Read More

Located at a key transportation hub, the new hotel plays an integral role in transforming Newton's business corridor. The project reimages a 1965 Holiday Inn, transforming it from a two-star roadside motel into a four-star destination and business travel hotel. The dated facade, highly visible from the highway, was redesigned, receiving a full window replacement, new cornice, and a new exterior identity. Concrete elements on the building were painted with a unifying color to further enliven the exterior. Read More

CBT design transformed the under-utilized common space into inviting lounges working within Boston College’s finish and furniture campus standards. Each lounge space is located near the entry and lobby and the design provides connection and transparency between theses spaces. Through the strategic placement and generous use of glass students can see and be seen. With a fresh color palette, new furniture, finishes and materials, these once empty spaces are now vibrant hubs of activity fostering social and collaborative learning opportunities. Read More

View more